kaartspel

Online-Klaverjassen.nl
Speel op deze pagina gratis blackjack.

 
Menu

   Online Gratis Klaverjassen (home)
   Links
   Contact

   Spelen
   Speluitleg
   Speel klaverjassen online


   of speel Multiplayer Solitaire
   of speel Multiplayer 5-op-rij
   of speel Tetris Online
   of speel Gratis Blackjack
   of download ASklaver

 

Speel gratis de blackjack trainer

Let op, dit is een blackjack trainer! Je kunt geen echt geld inzetten en ook niet winnen. Het is een gratis spel zodat jij dit spel kunt leren of jouw black jack skills kunt testen en verbeteren. 

Blackjack is heel erg populair omdat het heel spannend is, je kunt het snel leren / eenvoudig te begrijpen en omdat het een kaartspel is waarbij je als speler aardig wat invloed hebt op de afloop (winnen of verliezen). Black-jack is een kaartspel (en tevens een tafelspel) dat jij speelt tegen de dealer (ook wel croupier genoemd). Dit spel heeft veel weg van het spelletje 21-en (eenentwintigen) omdat ook hier 21 het best haalbare getal is.

De dealer (soms ook de Bank genoemd) deelt de kaarten aan de spelers en legt altijd bij zichzelf 1 kaart open. Zo begint het spel. Jij moet vervolgens proberen bij de 21 te komen bijvoorbeeld met 3 kaarten met de waarde 7, twee kaarten met een 10 en een aas, etc. 

LET OP: bovenstaand spel begint pas zodra je 1> het niveau kiest (makkelijk, medium of moeilijk) en vervolgens 2> je bet / chips / geld inzet (klikken op chips onderaan het scherm in het midden).

 
Copyright 2008 - 2020 - Klaverjassen Online - Alle Rechten Voorbehouden
Stats? Neem contact op